Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ana de Armas John Wick spin-off projesinde rol alabilir

Ana de Armas John Wick spin-off projesinde rol alabilir

Son dönem yer aldığı projelerle adından söz ettiren oyuncu Ana de Armas, John Wick spin-off serisi Ballerina'nın başrolü için görüşmeler yapıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:13

John Wick serisinin hayranlarını daha da heyecanlandıracak bir haber var. James Bond filmi No Time to Die ve Knives Out filmlerinin yıldızı Ana de Armas, John Wick spin-off serisi için görüşmeler yapıyor.

Film, ailesini öldüren kişileri bulmak ve onlardan intikam almak isteyen genç bir kadın suikastçıya odaklanıyor. Hikayenin dayanacağı karakter, John Wick: Chapter 3 - Parabellum'da suikastçı olmak için eğitim alan bir kadın olarak ufak bir şekilde yer almıştı.

Underworld yönetmeni Len Wiseman, John Wick evrenine yapılan heyecan verici girişin yönetmeni olacak. Senaryoyu Zack Snyder'ın Army of the Dead ve John Wick: Chapter 3 - Parabellum ile tanınan Shay Hatten yazacak.

'Ballerin' isimli spin-off'un yapımcılığını Basil Iwanyk, Erica Lee ve Chad Stahelski üstlenecek. 

Ballerine, hayranların beklediği tek John Wick spin-off'u değil. Bu ayın başlarında Colin Woodell'in Mel Gibson ile birlikte John Wick prequel dizisi The Continental'de oynayacağı açıklandı. Dizi, suikastçıların güvenli noktası olan otelin sahibi Winston Scott'ı konu alacak.

John Wick 4 ise Mayıs 2022'de sinemalarda çıkış yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading