Yandex Metrica

Amber Heard ve Elon Musk ilişki yaşadı mı? Asansörde görüntüler ortaya çıktı, Johnny Depp fotoğrafları mahkemeye sundu!

Amber Heard ve Elon Musk ilişki yaşadı mı? Asansörde görüntüler ortaya çıktı, Johnny Depp fotoğrafları mahkemeye sundu!

Johnny Depp ve Amber Heard davasında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Heard'ün Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk ile ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Depp'in mahkemeye ikili hakkında sunduğu fotoğraflar büyük ses getirdi.

Sinema / Dizi

27.01.2024, 18:30

2015 yılında evlenen, 2017 yılında boşanan Hollywood yıldızı Amber Heard ve Johnny Depp arasında sular durulmuyor. Ünlü çift, birbirlerine karşı açtıkları şiddet ve iftira davasıyla gündemde. 

Amber Heard, Depp'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanma davası açmış, Depp ise buna iftira davasıyla karşılık vermişti. Diğer yandan Johnny Depp, eski eşini sadakatsizlikle suçlamış, Elon Musk ile ilişkisi olduğunu iddia etmişti. Ünlü oyuncu, Heard'ün kendisini aldattığı anları içeren fotoğrafları mahkemeye sundu. 

Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığı iddia ediliyordu. Depp, film çekimleri nedeniyle şehir dışına gittiği zamanlarda eski eşinin Elon Musk ve Cara Delevingne ile ilişkisi olduğunu belirtmişti. Depp, iddialarla ilgili asansör kayıtlarını mahkemeye verdi.

Oyuncunun mahkemeye sunduğu fotoğrafların iddiaları doğrular nitelikte olduğu görülüyor. İşte söz konusu fotoğraflar...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading