Yandex Metrica

Amazon'un Wheel of Time dizisinin yayın tarihi belli oldu

Amazon'un Wheel of Time dizisinin yayın tarihi belli oldu

Amazon'un Rosamund Pike'lı yeni dizisi Wheel of Time'ın çıkış tarihi belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:42

Amazon Prime, orijinal yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. The Tomorrow War filmi ile ilgi toplamayı başaran Amazon, Wheel of Time ile izleyicileri fantastik bir dünyaya götürmeyi planlıyor.

Platform, Robert Jordan'ın aynı adlı fantastik serisine dayanan The Wheel of Time'ın yakında çıkacak uyarlaması için yeni bir poster yayınladı. Afiş, ilk sezonun Kasım 2021'de yayınlanacağını ortaya koyuyor.

Büyünün var olduğu ve yalnızca belirli kadınların erişmesine izin verilen destansı bir dünyada geçen The Wheel of Time, İnanılmaz derecede güçlü kadınlardan oluşan, Aes Sedai örgütünün lideri olan Moiraine'i konu alıyor. Moiraine, dünya çapında bir ölüme meydan okur ve tehlikelerle yüzleşmeye cesaret eder. Gizli örgüt, aslında dünyanın bilim adamları, şifacıları ve filozofları olarak hareket ederek insanlığı tehlikelerden korumaktadır.

The Wheel of Time'ın kadrosunda Rosamund Pike'ın yanı sıra Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Barney Harris, Madeleine Madden, Michael McElhatton, Maria Doyle Kennedy, Priyanka Bose, Clare Perkins ve Kae Alexander gibi isimler yer alıyor.

İlk iki bölümün yönetmenliğini ise Uta Briesewitz üstleniyor.

The Wheel of Time, Kasım 2021'de Amazon Prime'da izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading