Yandex Metrica

Amazon Prime'da temmuz ayında hangi içerikler var?

Amazon Prime'da temmuz ayında hangi içerikler var?

Amazon Prime Video Türkiye'nin temmuz ayı programı açıklandı. Chris Pratt'lı bilim kurgu filmi "The Tomorrow War" ve Jolt gibi yapımlar bulunuyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:37

Amazon Prime Video, temmuz ayında Türkiye'de yayınlanacak yeni içerikleri açıkladı. Yapımlar arasında Chris Pratt ve J.K. Simmons'ın başrolünü üstlendiği askeri bilim kurgu filmi The Tomorrow War ve Kate Beckinsale'in başrolde olduğu aksiyon-gerilim filmi "Jolt" bulunuyor. Jeremy Scott'ın Heidi Klum ve Tim Gunn’a eşlik ettiği 'Making the Cut - Dikiş Tutturmak' ikinci sezonuyla geri dönüyor.

Tüm yapımlar Türkçe altyazı seçeneğiyle izlenebilecek.

The Tomorrow War - 2 Temmuz

Film, gelecekte, otuz yıl sonra insanlığın bir uzaylı türe karşı küresel bir savaşı kaybetmemesi için günümüz insanlarının geleceğe gidip savaşa katılmasını konu alıyor. Filmin başrollerini Chris Pratt, J.K. Simmons ve Yvonne Strahovski üstleniyor.

Making The Cut (Dikiş Tutturmak) 2. Sezon - 16 Temmuz

12 yetenekli girişimci ve tasarımcıdan oluşan grubu bir araya getiren bir moda yarışması serisi olan Making the Cut'ın ikinci sezonu izleyici ile buluşacak. Yeni sezonda sunucular Heidi Klum ve Tim Gunn'a ünlü süpermodel Winnie Harlow ve pop moda ikonu Jeremy Scott eşlik ediyor.

Jolt - 23 Temmuz

Başrolünde Kate Beckinsale'in yer aldığı eğlenceli aksiyon gerilim filmi Jolt, acımasız ve düzenbaz olduğuna tanık olduğu kişilere karşı vahşice davranmasına neden olan bir nörolojik bozuklukla mücadele eden Lindy'nin hikayesine odaklanıyor. Yönetmen koltuğunda Tanya Wexler oturuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading