Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altın Portakal Film Festivali'ne başvurular başladı

Altın Portakal Film Festivali'ne başvurular başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 2-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali için başvurular başladı.

Sinema / Dizi

19.02.2024, 15:42

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 2-9 Ekim tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek. Festivalin Ulusal Uzun Metraj, Belgesel ve Kısa Film kategorilerindeki yarışmalar için başvurular festivalin internet sitesinden yapılabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada festival kapsamında Antalya Film Forum ve Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nın düzenleneceğini, toplam 1 milyon 400 bin lira ödül dağıtılacağını kaydetti.

Böcek, Ulusal yarışmalara 14 Ağustos 2020 tarihinden sonra tamamlanmış ve Türkiye'de gösterimi yapılmamış, yurt içinde herhangi bir festivale katılmamış Türkiye yapımı filmlerin katılabileceğini belirtti.

Festival için internet sitesinden yapılan son başvuru tarihi 9 Ağustos olacak. Geçen yıl gerçekleştirilen açık hava gösterimi bu yıl da devam edecek.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin başkanlığını Muhittin Böcek, idari direktörlüğünü Cansel Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu üstlenecek. Sanat yönetmenliğini ise Başak Emre yürütecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading