Yandex Metrica

Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Alparslan 1. bölüm fragmanı

Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Alparslan 1. bölüm fragmanı

Sultan Alparslan'ın hikayesini konu alan TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu 1. bölümden fragman yayınlandı ve yayın tarihi duyuruldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:10

Selçuklu hükümdarı Alparslan'ın destansı hikayesi televizyon ekranlarına taşınıyor. TRT1'de yayınlanan "Uyanış Büyük Selçuklu" dizisinin devamı olan Alparslan: Büyük Selçuklu için geri sayım başladı. Akli Film imzalı Alparslan dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmandaki savaş sahneleri oldukça heyecan yaratırken, Alparslan'ın "Ben bileği bükülmez Çağrı Bey oğlu Muhammed Alparslan" sözleri dikkat çekti.

Sedat İnci'nin yönetmenliğini yaptığı dizide Barış Arduç ve Fahriye Evcen'e Mehmet Özgür, Barış Bağcı, Erdinç Gülener, Sinan Tuzcu, Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca, Mim Kemal Öke, Korel Cezayirli, Esila Umut gibi isimler eşlik ediyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YAYIN TARİHİ

İlk sezonda "Uyanış Büyük Selçuklu" ismiyle Selçuklu İmparatorluğu'nun Melikşah dönemi anlatılmıştı. İkinci sezonda ise Büyük Selçuklu'nun ikinci sultanı olan Sultan Alparslan'ın hayatı anlatılacak. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Merakla beklenen Alparslan dizisi 8 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.

İşte Alparslan Büyük Selçuklu 1. bölüm fragmanı;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading