Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alina Boz Süslü Korkuluk'tan ayrılmıştı... Çağatay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu!

Alina Boz Süslü Korkuluk'tan ayrılmıştı... Çağatay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu!

Netflix'te yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Alina Boz'un projeden ayrılmasının ardından Çağatay Ulusoy'a eşlik edecek isim de belli oldu.

Sinema / Dizi

03.03.2024, 01:50

Çağatay Ulusoy'un yeniden televizyon ekranlarına dönmeye hazırlandığı Süslü Korkuluk dizisinin TV8'de yayınlanması planlanıyordu. Ancak dizinin yapım şirketi OGM Pictures ile Acun Ilıcalı arasındaki anlaşmazlık nedeniyle kanalın yayın takviminden çıkarılmıştı. Sonrasında ise diziyi Netflix satın almıştı.

Dizinin hazırlıkları sürerken, başrolde yer alması beklenen Alina Boz projeden ayrılma kararı almıştı. Bu ayrılığın ardından Çağatay Ulusoy'un partneri olması için Esra Bilgiç'e teklif götürüldüğü öğrenilmişti. Son görüşmelerini yapan Bilgiç, proje için diziyle anlaştı. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide bir terziyi canlandıracak olan Çağatay Ulusoy "Peyami", Esra Bilgiç ise "Esvet" rollerini oynayacak. Süslü Korkuluk, babası psikolojik rahatsızlıkları olan bir terzinin gelinlik diktiği genç kıza aşık olmasını anlatacak.

Dizide Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç'in yanı sıra Olgun Şimşek, Salih Bademci gibi isimler de yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading