Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alef 2. sezondan nefes kesen ilk fragman geldi! 'Şifrelerle örülmüş bir cinayet'

Alef 2. sezondan nefes kesen ilk fragman geldi! 'Şifrelerle örülmüş bir cinayet'

BluTV'nin mistik polisiye serisi Alef'in ikinci sezonu için geri sayım başladı. Alef: Mal-i Hülya'dan ilk fragman geldi. Dizi, Nisan ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:00

BluTV, polisiye serisi Alef'in ilk sezonunu 2020 yılında seyircilerin beğenisine sunmuştu. Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerinde yer aldığı Alef, hem Türkiye'de hem dünyada büyük beğeni toplamıştı. Dizinin ikinci sezonu da ekrana gelmeye hazırlanıyor. Alef'in 2. sezonu Alef: Mal-i Hülya'dan ilk fragman yayınlandı.

"Göz görür ama akıl almaz, vâkıf olmayana saklıdır." sloganıyla yola çıkan dizinin yeni sezonu, geçmişin tozlu sayfalarından günümüze kadar uzanan izleri takip ederek bir cinayetin peşine düşüyor. Sırlar ve şifrelerle örülmüş olan bu cinayetin izi İbn-i Sina'nın gizemli formüllerine kadar uzanıyor. 

Başrollerini Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Hande Soral, Mehmetcan Mincinözlü, Serdar Orçin, Emel Çölgeçen, Cankat Aydos, Çiğdem Selışık Onat ve Ahsen Türkyılmaz da yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki'nin oturduğu dizinin senaryosunda Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil'in imzası bulunuyor. 

Alef: Mal-i Hülya, 7 Nisan'da BluTV'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading