Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akif filminin galası özel konuklarla gerçekleştirildi

Akif filminin galası özel konuklarla gerçekleştirildi

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı yazdığı süreçte yaşadıklarını konu alan Akif filminin galası yapıldı. Galaya şairin torunu Selma Ersoy Argon da katıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:00

İstiklal Marşı'nın yazılış sürecini beyazperdeye taşıyan Akif filminin galası yapıldı. Yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün üstlendiği film yarın gösterime giriyor. Mehmet Akif Ersoy'a Yavuz Bingöl'ün, Atatürk'e ise Fikret Kuşkan'ın hayat verdiği Akif'in galası önceki gün ÖzdilekPark Cinetime'da gerçekleştirildi. Galaya Mehmet Akif Ersoy'un torunu Selma Ersoy Argon da katıldı.

Geceye katılanlar arasında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de yer aldı.

Başrolde yer alan Yavuz Bingöl ve Fikret Kuşkan, kadroda yer alan Mine Çayıroğlu, Murat Han, Hazım Körmükçü, Dila Kaşıkçı, Başaran Yavuz, Simge Bozbıyık ve Kıvanç Aktan birlikte kamera karşısına geçti. Oyuncular, filmin gösterime gireceği günü heyecanla beklediklerini dile getirdiler.

"ONUR VERİCİYDİ"

Mehmet Akif Ersoy'u canlandıran Yavuz Bingöl, "Şiiri yazdığı masaya dokunmak, koltuğuna dokunmak, yattığı yatakta uzanmak çok etkileyiciydi. Tarihi bir kişiliği oynamak onur vericiydi, inşallah izleyen herkes memnun kalır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading