Yandex Metrica

Adını Feriha Koydum'un senaristinden iddialı dizi

Adını Feriha Koydum'un senaristinden iddialı dizi

Adını Feriha Koydum başta olmak üzere birçok önemli yapımın senaryosunda imzası bulunan Sırma Yanık, Star TV için yeni bir proje hazırlıyor.

Sinema / Dizi

05.04.2024, 23:13

Bugüne kadar Adını Feriha Koydum'un yanı sıra Asla Vazgeçmem, Fazilet Hanım ve Kızları, Zalim İstanbul, Kardeş Çocukları ve Masumiyet gibi dizilerin senaryosunu yazan Sırma Yanık'tan yeni bir dizi haberi geldi. Ünlü senarist, Star TV ekranlarında yayınlanacak olan projesi için hazırlık yapıyor. Dizinin ismi Annemizi Saklarken olacak. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yapımcılığını Hekimoğlu dizisinin yapımcısı olan Ojo Pictures üstlenecek. Dizinin senaryo çalışmaları devam ederken, oyuncu kadrosu için de arayış sürüyor. Sırma Yanık, Annemizi Saklarken dizisi için güçlü bir hikaye üzerine çalışmalar yapıyor. Dizi, anneliğin kutsallığını ortaya koyacak ve her annenin aynı olmadığına dikkat çekecek. Projenin yönetmenliğini Barış Yöş üstlenecek.

Dizi, henüz ergenlik dönemindeyken anne olan, daha sonra iki bebek daha dünyaya getirecek olan Handan'ı konu alıyor. Handan'ın yaşadıkları yapımın ana konusu olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading