Yandex Metrica

Adam Driver ve Lady Gaga'lı House of Gucci'den ilk fragman

Adam Driver ve Lady Gaga'lı House of Gucci'den ilk fragman

Ridley Scott'ın yıldızlarla dolu yeni filmi House of Gucci'den fragman yayınlandı. Filmde Adam Driver, Lady Gaga, Al Pacino ve Jared Leto gibi isimler yer alıyor.

Sinema / Dizi

23.04.2024, 21:01

Ridley Scott'ın yıldızlarla dolu cinayet draması House of Gucci'den dün ilk karakter posterleri yayınlanmıştı. Aylarca süren beklentinin ardından MGM, filmin ilk resmi fragmanını da yayınladı.

Roberto Bentivegna tarafından yazılan senaryo, Sarah Gay Gorden'in "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" adlı kitabına dayanıyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

HOUSE OF GUCCİ OYUNCU KADROSU

Filmde Lady Gaga, eski eşi ve Gucci moda evinin eski başkanı Gucci'ye suikast düzenlemekten hüküm giyen Patrizia Reggiani'ye hayat veriyor. Kadroda ayrıca Aldo Gucci rolünde Al Pacino, Paolo Gucci rolünde Jared Leto, Rodolfo Gucci rolünde Jeremy Irons ve Paola Franchi rolünde Camille Cottin ile birlikte Jack Huston, Salma Hayek ve Reeve Carney yer alıyor. 

Yönetmen Scott filmi, Gucci ailesinin 1993 yılından beri sahip olmadığı Gucci moda evinin işbirliğiyle yaptı. Moda evi, Scott'ın prodüksiyon ekibine filmin kostüm tasarımı ve aksesuarları için arşivlere erişim izni verdi.

Heyecanla beklenen House of Gucci, 24 Kasım'da sinemalarda izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading