Yandex Metrica

Abdülkadir Ömür, TRT'nin 'İki ki Varsın Eren' filminde

Abdülkadir Ömür, TRT'nin 'İki ki Varsın Eren' filminde

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür, şehit Eren Bülbül'ü anlatan "Kesişme, İyi ki Varsın Eren" filminde rol aldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:44

2017 yılında PKK'lı teröristler ve Türk askerinin girdiği çatışmada hayatını kaybeden Eren Bülbül ve ona siper olarak şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesi beyaz perdeye taşınıyor. TRT ortak yapımıyla hayata geçirilen sinema filmi, Bülbül ve Gedik'e "iyi ki varsınız" diyebilmeyi amaçlıyor.

"Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminde Trabzonspor yıldızlarından Abdülkadir Ömür de rol alıyor. Filmde gerçek ismiyle anılan Ömür, Eren Bülbül'ün futbol takımında yedek oyuncu rolünü canlandırıyor.

Filmde rol almasıyla ilgili konuşan Abdülkadir Ömür, böyle güzel ve anlamlı bir projede yer alma şansı verildiği için onur duyduğunu söyledi.

İyi ki Varsın Eren filmi, Ayla, Müslüm ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu gibi yapımlarda imzası bulunan Mustafa Uslu tarafından hazırlanıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda Özer Feyzioğlu otururken, müzikleri Fahir Atakoğlu üstleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading