Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türk SİHA'ları Almanların dilinde: Tüm dünyaya ilham verdi ülkeler sıraya girdi

Türk SİHA'ları Almanların dilinde: Tüm dünyaya ilham verdi ülkeler sıraya girdi

Alman Focus Dergisi, Türk SİHA'larını mercek altına aldı. Bayraktar TB2 için ''Rusya lideri Putin dahil tüm dünyadaki müşterilere ilham veriyor. Birçok ülke satın almak için sıraya girdi.'' ifadelerine yer verildi.

Savunma

25.02.2024, 22:06

24 Şubat'ta Putin'in verdiği emirle başlayan ve Rusya-Ukrayna arasında devam eden şavaşla birlikte son dönemde adından sıkça söz ettiren Bayraktar TB2 Almanya'da manşetlere taşındı.

Bayraktar TB2, Alman Focus dergisinin internet sitesinde yayınlanan analizde, mercek altına alındı. Türkiye'nin savunma sanayisini mercek altın alan Alman Focus dergisinin internet sitesi, Türk SİHA'larının Ukrayna savunmasındaki başarısına vurgu yaptı.

Otokar Cobra'ya 1 milyar dolar verdiler! Teknoloji transferini sağlayan tek... Haberi Görüntüle

''TÜM DÜNYAYA İLHAM VERİYOR''

Almanların yayınladığı haberde Bayraktar TB2 için 'Rusya lideri Putin dahil tüm dünyadaki müşterilere ilham veriyor' ifadelerine yer verildi.

Komşuya F-35 hayal oldu: Mirage 2000 ve F-16'ları satıp Blok-4... Haberi Görüntüle

BİRÇOK ÜLKE SIRAYA GİRDİ

Türk insansız hava araçlarının ABD'nin en gelişmiş ekipmanlarıyla aynı seviyede olduğu belirtildi. Birçok ülkenin Türk SİHA'ları satın almak için sıraya girdiği belirtildi.

KAAN'a havada yakıt ikmalinden bahseden Avustralya medyası: Bir ulus motive... Haberi Görüntüle

DİĞER PROJELERE DE DİKKAT ÇEKİLDİ

Almanların yaptığı analizde SİHA'lara ek olarak Türkiye'nin milli uçak gemisi, zırhlı araç, ana muharebe tankı, milli savaş gemisi ve tanksavar gibi silah projelerine dikkat çekildi.

SINIFININ EN İYİSİ

Bayraktar TB2 İHA Sistemi, 2015'ten bu yana elde edilen operasyonel başarılarıyla Türkiye'nin İHA teknolojisi alanında ihtiyaçlarını bağımsız karşılamada önemli bir boşluğu doldurdu. Türkiye, elde edilen kabiliyet ve tecrübeyle dünyada bu alanda sayılı ülkeler arasına girdi. Elektronik, yazılım, aerodinamik, tasarım ve alt ana sistemleriyle tamamen milli ve özgün olarak geliştirilip üretilen Bayraktar TB2, uçuş otomasyon ve performansıyla kendi sınıfında dünyanın en gelişmiş İHA sistemi olarak dikkati çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading