Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türk ordusunun çelik pençeli kaplanları düşmana gözdağı verdi! Savaş uçaklarımızın uçuşa hazırlık görüntüleri nefes kesti

Türk ordusunun çelik pençeli kaplanları düşmana gözdağı verdi! Savaş uçaklarımızın uçuşa hazırlık görüntüleri nefes kesti

Milli Savunma Bakanlığı, savaş uçaklarımızın uçuşa hazırlık ve belirlenen hedeflerin isabetle vurulmasına ilişkin görüntüleri yayınladı. Türk Hava Kuvvetleri'nin söz konusu görüntüleri sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Savunma

23.01.2024, 18:58

Türkiye, yakın coğrafyasında yaşanan küresel güç mücadelelerine karşı ordusunu ve özellikle savunma sanayiisini çok dinamik bir şekilde hazırlıyor.

Bu kapsamda Türk Hava Kuvvetleri'nin çelik pençeli kaplanları olarak nitelendirilen savaş pilotlarının hazırlık ve uçuş görüntüleri MSB tarafından sosyal medyaya servis edildi.

Hipersonik Zirkon füzesinin sırları ortaya çıkıyor: İşte enkaz sonrası ilk... Haberi Görüntüle

HEDEFLER TAM İSABET VURULDU

Bakanlığın paylaşımında, gelen istihbarat üzerine havacı askerlerin toplantısına, bunun ardından da savaş uçaklarının uçuş hazırlığına dair görüntüler yer aldı. Videoda, savaş uçaklarına yakıt ve mühimmat ikmali ile kalkışın ardından hedeflerin tam isabetle vurulmaları da yer aldı.

Ruslar Amerikan SİHA'sını havada kör etti: Bayraktar TB2 etkilenmedi Haberi Görüntüle

"ÇELİKTEN DAHA SAĞLAM BİR ÖZ"

MSB'nin paylaşımında, "Semalara yükselen çelikten bir güç. Çelikten daha sağlam bir öz. Yükselin ki yücelsin millet. İşte gökyüzümüzün sarsılmaz gücü Hava Kuvvetlerimizin uçuşa hazırlık görüntüleri." denildi.

İşte o paylaşım:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading