Yandex Metrica

Sitede Ara

Teşkilat dizisindeki satranç sahnesi Squid Game'e gönderme mi?

Teşkilat dizisindeki satranç sahnesi Squid Game'e gönderme mi?

TRT1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinin 23. bölümünden fragman paylaşıldı. Fragmandaki satranç sahnesi, Netflix'in Squid Game dizisini hatırlattı.

Savunma

28.01.2024, 09:14

TRT1'in pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisi seyircileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Nefes kesen sahneleriyle adından söz ettiren dizi, bu hafta 23. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Teşkilat'ın 23. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda yer alan satranç sahnesi ise Netflix'in dünya çapında geniş izleyici kitlesine ulaşan Squid Game dizisine gönderme olarak yorumlandı.

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta gibi isimlerin üstlendiği Teşkilat'ın yeni bölümünde Zehra ve Serdar kılıç değiştirerek Yıldırım karakterinin içinde bulunduğu örgütlenmeye sızacak. 

Katıldıkları özel partide bir grup insanın piyon olarak kullanıldığı satranç oyunu oynanıyor. Kaybeden piyon ise vahşi bir şekilde öldürülüyor. Dizideki bu sahneler Squid Game dizisindeki oyunları akıllara getirdi. 

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve kısa sürede popülerlik kazanan Squid Game dizisi, borçları olan ve büyük para ödülünü kazanmak için ölümcül oyunlarda yarışan bir 456 kişiyi konu alıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading