Yandex Metrica

Son dakika: Şehit Emre Dokumacı'nın intikamı alındı! 2 terörist yok edildi

Son dakika: Şehit Emre Dokumacı'nın intikamı alındı! 2 terörist yok edildi

Ağrı Doğubayazıt'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin Emre Dokumacı'yı şehit ettikleri öğrenildi.

Savunma

23.01.2024, 19:38

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı Doğubayazıt'ta terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın "özel görevlendirdiği" 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Çılgın siparişi duyurdu: 300 adet helikopter istiyorlar, rakam kaç bin tane daha artar bilemem Çılgın siparişi duyurdu: 300 adet helikopter istiyorlar, rakam kaç bin... Haberi Görüntüle

'AMERİKA YAKINDA KARAYILAN İÇİN DE TAZİYE YAYINLAYACAK'

Soylu, "Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 terörist, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt’ta bugün, sarı torbaya girdi. Emniyet İstihbarat, PÖH ve Jandarma'daki Kahramanlarımıza tebrikler. Amerika yakında Karayılan için de bir taziye yayınlayacak. Meraklanmasın... Şehit Emre Dokumacı, kanın yerde kalmadı. Ruhun şâd, makamın âlî olsun... Allah bizi, Şehitlerimize mahcup etmesin..." dedi.

F-35 saadet zinciri 2 trilyon doları aştı: Uçaklar o tarihe kadar havada kalacak F-35 saadet zinciri 2 trilyon doları aştı: Uçaklar o tarihe... Haberi Görüntüle

MİT VE JANDARMA ORTAK OPERASYON

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise teröristlerin Ağrı Doğubeyazıt'ta 'Eren Abluka-10 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Çetin Ak' operasyonu kapsamında etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

Açıklamaya göre, 2 PKK/KCK terör örgütü mensubunun Ağrı Dağı Karabulak kırsalında görüldüğü ihbarı yapıldı. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nca ortak operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda çıkan çatışmada 2 PKK/KCK'lı terörist, etkisiz hale getirildi. Örgüt mensuplarının üzerlerinde ve sırt çantalarında yapılan aramada 2 piyade tüfeği ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading