Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Pençe Kilit operasyon bölgesinde 11 PKK'lı terörist itlaf edildi

Son dakika: Pençe Kilit operasyon bölgesinde 11 PKK'lı terörist itlaf edildi

Son dakika haberleri... Pençe Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle sağlanan temasta, aralarında sözde sorumluların da olduğu 11 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Savunma

23.01.2024, 20:02

Son dakika haberleri... MSB'den yapılan açıklamada, Pençe Kilit Operasyon'unda 11 teröristin etkisiz hale getirildiğinin açıklandığı operasyonun detayları ortaya çıktı. 

45 milyon Rus'u öldürecek dehşet senaryosu! Sosyal medya nükleer simülasyonu... Haberi Görüntüle

ZAP'TA TERÖRİST AVI

Irak'ın kuzeyinde Zap bölgesinde bulundukları alanda sıkışan teröristler bölgeden kaçmaya çalışırken komandolar bölgeye sevk edildi. 

Hayalet SİHA ANKA-3 bir kez daha uçtu: İrtifa ve sürede... Haberi Görüntüle

11 PKK'LI İTLAF EDİLDİ

Teröristler 'teslim ol' çağrısı yapılırken terör örgütü mensupları ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışma sonucu aralarında terör örgütünün sözde bölge sorumlularının da bulunduğu 11 terörist etkisiz hale getirildi. 

Temel Kotil tarih verdi: 20 tane KAAN Hava Kuvvetleri envanterinde... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Teröristlerle, PKMS makineli tüfek, 6 M-16 piyade tüfeği, 2 AKC-47, 3 AK-47 piyade tüfeği, 2 kanas keskin nişancı tüfeği ve roketatar ile bunlara ait mühimmat ele geçirildi.

Bunların yanı sıra 11 farklı tip ve modelde gece ve gündüz görüş dürbünü ile aksiyon kamerası ve telsizler ele geçirilen malzemeler arasında yer aldı.

MSB'den yapılan açıklamada, 'Teröristler için tek çıkış yolu Türk adaletine teslim olmaktır! Pençe Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle sağlanan temasta, aralarında sözde sorumluların da olduğu 11 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.' denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading