Yandex Metrica

Son dakika: MİT'ten nokta operasyon! 5 DEAŞ'lı terörist canlı ele geçirildi

Son dakika: MİT'ten nokta operasyon! 5 DEAŞ'lı terörist canlı ele geçirildi

MİT ve SMO'nun koordineli çalışması ile DEAŞ terör örgütüne operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon sonucu DEAŞ'ın Barış Pınarı sözde alan sorumlusunun da aralarında bulunduğu 5 DEAŞ'lı terörist yakalandı.

Savunma

23.01.2024, 20:07

MİT ve SMO'nun koordineli çalışması sonucu DEAŞ'ın Barış Pınarı Harekatı sözde alan sorumlusunun da aralarında olduğu 5 DEAŞ'lı teröristin yakalandığı bildirildi. 

MİT'in istibarı ve operasyonel desteği ile SMO'ya bağlı yerel güvenlik güçleri tarafından kasım ayı için Barış Pınarı Harekatı alanında düzenlenen operasyonlar sonucu 5 DEAŞ mensubu silah ve teçhizatları ile birlikte ele geçirildi. 

Çin Denizi'ndeki gerilimde son sözü KAAN söyleyecek: Filipinler ABD'yi veto etti Çin Denizi'ndeki gerilimde son sözü KAAN söyleyecek: Filipinler ABD'yi veto... Haberi Görüntüle

TERÖR EYLEMLERİNDE GÖREV ALDILAR 

Ele geçirilen teröristler arasında şunların olduğu bildirildi: 

  • Abu Seyf Tadmuri/Abu Dücane kod Muhammed Halid Ali’nin, BPH alanı sorumlusu olduğu ve Suriye’nin Çöl Bölgesinde faaliyet gösterdiği öğrenildi. 
  • Abu Ömer Korani kod Muhammed Salih’in, örgütün talimatı ile çeşitli baskın eylemlerine katıldığı bildirildi. 
  • Abu İslam Salo kod Halit Muhammed İsa El Hulu ve Abu Hasan Şami (K) Ali Hüseyin Ali’nin örgüt bünyesinde suikastçı olarak faaliyet gösterdiği aktarıldı. 
  • Abu Hamza kod Şadi El Setem El Ali’nin Barış Pınarı Harekat alanındaki patlayıcı madde sorumlusu olarak faaliyet gösterdiği öğrenildi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading