Yandex Metrica

Son dakika! Eren Kış-20 Operasyonu Mardin'de başlatıldı

Son dakika! Eren Kış-20 Operasyonu Mardin'de başlatıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Mardin'de başlatılan Eren Kış-20 Operasyonu'nda, jandarma komando, jandarma özel harekat ve güvenlik korucularından oluşan 585 personel görev alıyor.

Savunma

23.01.2024, 22:04

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılması amacı güden Eren Kış Operasyonları halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam ediyor. 

ASELSAN Rus ordusuna şov yaptı: Böyle bir aracınız olsaydı her şey bambaşka olurdu ASELSAN Rus ordusuna şov yaptı: Böyle bir aracınız olsaydı her... Haberi Görüntüle

ARA-BUL-YOK ET TAKTİĞİ 

Kış üslenmesi olan teröristleri Ara-Bul-Yok et taktiğiyle etkisiz hale getirmek ve bölgedeki huzuru devam ettirmek amacıyla, Mardin'de "Eren Kış-20 (Mardin-Ömeryan) Şehit Jandarma Er Harun Kahya" Operasyonu başlatıldı.

Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a yeni görev Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a... Haberi Görüntüle

585 PERSONEL YER ALIYOR

Operasyonda, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 585 personel 41 operasyonel tim görev alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading