Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Eren Abluka operasyonunda 3 teröristin cesedine ulaşıldı

Son dakika: Eren Abluka operasyonunda 3 teröristin cesedine ulaşıldı

Son dakika haberleri... Hakkari'de jandarma timlerince düzenlenen "Eren Abluka-37" operasyonu kapsamında, terör örgütü tarafından eğitim kampı olarak kullanılan 7 katlı mağarada, daha önceki çatışmalarda etkisiz hale getirilen 3 teröristin cesedi ile silah ve mühimmat ele geçirildi.

Savunma

23.01.2024, 19:52

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, "Eren Abluka-37" kapsamında, Hakkari İl Jandarma Komutanlığınca Hakkari'nin merkeze bağlı Kavaklı köyü kırsalında jandarma özel harekat ve jandarma komando timlerinin katılımıyla istihbarata dayalı operasyon düzenlendi.

Yunan kazıklandı! ABD'den komşuya F-35 şoku: 5. nesil değil türünün... Haberi Görüntüle

3 TERÖRİSTİN CESEDİNE ULAŞILDI

Operasyonda, bölücü terör örgütü tarafından eğitim kampı olarak kullanılan 7 katlı mağarada, daha önceki çatışmalarda etkisiz hale getirildiği belirlenen 3 teröristin cesedi bulundu.

Hindistan'ın kâbusu gerçek oldu: Maldivler lideri Türk SİHA'larıyla poz verdi Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Mağarada yapılan aramada, 1 kalaşnikof tüfek ve şarjörü, 240 doçka mühimmatı, 28 kalaşnikof piyade tüfeği mühimmatı, 2 adet 12,7 uçaksavar mühimmatı, 1 basınçlı gaz tüpü, 17 gaz maskesi, 9 gaz maskesi filtresi, 2 adet dikiş makinesi, 1 yazıcı, 64 bardak, 1 jeneratör ele geçirildi.

Operasyon sonrası mağara imha edilerek kullanılamaz hale getirildi.

Bölgede operasyonlara devam edildiği bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading