Yandex Metrica

SİPER mühendisleri hedefi vurunca böyle sevindi! Komuta kontrol odasında ağlatan coşku

SİPER mühendisleri hedefi vurunca böyle sevindi! Komuta kontrol odasında ağlatan coşku

Son dakika haberi... Milli imkanlarla geliştirilen hava savunma sistemi SİPER'in test atışı duygusal anlara sahne oldu. O anlara ilişkin görüntüleri Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir paylaştı.

Savunma

23.01.2024, 19:19

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler, milli teknolojiye hasret kalmış bir ülkede insanların, hayallerine kavuştuğunda neler hissettiğini gözler önüne seren çarpıcı bir örnek oldu. 

Milli imkanlarla geliştirilmekte olan hava savunma sistemi SİPER'in son atış testinden görüntüler paylaşan Demir, füzenin hedefini vurduğunu gören mühendislerin komuta kontrol odasındaki coşkusunu tüm Türkiye ile paylaştı. 

İsmail Demir

Testlerdeki başarıyı görünce birbirlerine sarılıp tezahürat yapan genç mühendisler, vatan savunması için gece gündüz emek verdikleri eserin sahada sorunsuz çalıştığını görmekten büyük keyif duydu. 

İsmail Demir, görüntülerin altına şu notu düştü: "İlmek ilmek işlenen emeğin büyük sevinci! #SİPER hava savunma sistemimizin bir testini daha başarıyla tamamlayan genç mühendislerimizin sevincine ortak oluyoruz. Elinize, emeğinize sağlık. Yarınlarımızı sizinle inşa edeceğiz."

İşte SİPER testini izleyen ROKETSAN-ASELSAN ekibinin izleyenleri duygulandıran o anları...

SİPER hava savunma füzesinin test atışları geçtiğimiz kasım ayında da yapılmış, atış görüntüleri basınla paylaşılmıştı. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in son paylaştığı görüntü ise komuta kontrol merkezindeki mühendislerin sevinci oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading