Yandex Metrica

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin yükselen gücü Akıncı B TİHA'nın kendi rekorunu kırdığını açıkladı

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin yükselen gücü Akıncı B TİHA'nın kendi rekorunu kırdığını açıkladı

Baykar Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Akıncı B TİHA'nın kendisine ait olan irtifa rekorunu kırdığını açıkladı. Bayraktar paylaşımında, "Akıncı 40 bin 100 ft'te! Milli ve özgün tasarım bir hava aracıyla çıkılmış en yüksek irtifaya çıktı." dedi.

Savunma

23.01.2024, 18:57

Türkiye'nin yükselen SİHA/İHA gücü göğsümüzü kabartıyor. Son olarak Türk savunma sanayisinin göz bebeği Bayraktar Akıncı B TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı), kendisine ait irtifa rekorunu kırdı. Türkiye'nin stratejik olarak elini daha da güçlendiren bu AKINCI TİHA dosta güven düşmana korku veriyor.

Uçak gemisi tasarlayan merkezin komutanı: Tek eksik noktamız kaldı Uçak gemisi tasarlayan merkezin komutanı: Tek eksik noktamız kaldı Haberi Görüntüle

"AKINCI 40 BİN 100 FT'TE"

Sosyal medya hesabından sevindiren gelişmeyi duyuran Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Akıncı 40 bin 100 ft'te! Milli ve özgün tasarım bir hava aracıyla çıkılmış en yüksek irtifaya çıktı." şeklinde konuştu.

Türk roketiyle uzayda '300' sesleri: Delta-V Sors'un sır menzilini paylaşmıyor Türk roketiyle uzayda '300' sesleri: Delta-V Sors'un sır menzilini paylaşmıyor Haberi Görüntüle

SELÇUK BAYRAKTAR: VATANIMIZA MİLLETİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Selçuk Bayraktar'ın paylaşımı ise şöyle:

"Akıncı 40.100 ft'te!

Akıncı B kendisine ait olan irtifa rekorunu az önce kırdı.

Milli ve özgün tasarım bir hava aracıyla çıkılmış en yüksek irtifaya çıktı.

Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading