Yandex Metrica

Selçuk Bayraktar'dan olay yanıt! Savunma meraklılarını mest etti

Selçuk Bayraktar'dan olay yanıt! Savunma meraklılarını mest etti

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali gerçekleştiren TEKNOFEST'in "Hangi hava aracını kullanmak isterdin?" sorusunu sosyal medya hesabından yanıtlayan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "ATAK helikopterini F-16'yı Hürkuş'u... İHA'ları uçurmuşluğum çok var..." ifadelerini kullandı.

Savunma

23.01.2024, 19:14

Dünya harp tarihine altın harflerle adını yazdıran Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST'in resmi Twitter hesabından paylaştığı bir soruyu yanıtladı.

Pentagon ateşle oynuyor: Nükleer saldırı uçakları İncirlik'e indi! Pentagon ateşle oynuyor: Nükleer saldırı uçakları İncirlik'e indi! Haberi Görüntüle

"HANGİ HAVA ARACINI KULLANMAK İSTERDİN"

TEKNOFEST, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımla kullanıcılara  'Hangi hava aracını kullanmak isterdin?' sorusunu yöneltti.

Hindistan Türkiye'yi tehdit etti: BrahMos füzesinin hedefinde Türk savaş gemisi var Hindistan Türkiye'yi tehdit etti: BrahMos füzesinin hedefinde Türk savaş gemisi... Haberi Görüntüle

"ATAK, F-16 VE HÜRKUŞ'U"

Selçuk Bayraktar ise TEKNOFEST'in paylaşımını alıntılayarak soruya, "ATAK helikopterini F-16'yı Hürkuş'u... İHA'ları uçurmuşluğum çok var..." cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading