Yandex Metrica

Savunma Sanayii'nden yeni başarı! 'A400M filosu tamamlandı'

Savunma Sanayii'nden yeni başarı! 'A400M filosu tamamlandı'

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, A400M filosunun tamamlandığını duyurdu. Demir son uçağın envantere girdiğini belirtti.

Savunma

23.01.2024, 22:07

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, A400M uzun menzilli askeri nakliye uçakları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. 

Hindistan Türkiye'yi tehdit etti: BrahMos füzesinin hedefinde Türk savaş gemisi var Hindistan Türkiye'yi tehdit etti: BrahMos füzesinin hedefinde Türk savaş gemisi... Haberi Görüntüle

10 UÇAKLIK FİLO TAMAMLANDI 

Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, A400M filosunun tamamlandığını ifade ederek, son uçağın da envantere girdiğini ifade etti. 

F-16'yı 400 kilometreden vuran füze Yunan uçaklarını paramparça edebilir F-16'yı 400 kilometreden vuran füze Yunan uçaklarını paramparça edebilir Haberi Görüntüle

SON UÇAK ENVANTERE GİRDİ

İsmail Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "A400M Filomuz tamamlandı!" paylaşımında bulunarak, "TSK’nın taktik ulaştırma görevleri için tasarım ve üretiminde ortak olduğumuz A400M Projesi kapsamında HvKK için üretilen 10’uncu ve son uçağımız da envantere girdi. Hayırlı olsun." sözlerini kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading