Yandex Metrica

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir duyurdu! Yerli SİHA'lar bir üst klasmana çıkıyor

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir duyurdu! Yerli SİHA'lar bir üst klasmana çıkıyor

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada SİHA'ların keskin gözü CATS Elektro-Optik Sensör Sistemi kameralarının üretim, entegrasyon ve teslimatlarının devam ettiğini açıkladı.

Savunma

23.01.2024, 19:16

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, SİHA'larda bulunan CATS kameraları ile alakalı yeni bir paylaşımda bulundu. 

Peynir ekmek gibi satacak füzeyi Haluk Bayraktar duyurdu: Baykar'ın çok uzakları vurabilen aylak mühimmatı Peynir ekmek gibi satacak füzeyi Haluk Bayraktar duyurdu: Baykar'ın çok... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK GÜÇLERİNE TESLİMAT YAPILDI

SİHA'ların keskin gözü CATS kameralarının üretimlerini ve bu araçlara entegrasyonlarını devam ettirdiklerini açıklayan Demir, güvenlik güçlerine çok sayıda CATS teslimatı gerçekleştirildiğini bildirdi. 

Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "SİHA’larımızın keskin gözü CATS kameralarımızın üretimlerine ve SİHA’larımıza entegrasyonlarına devam ediyoruz. Son olarak güvenlik güçlerimize çok sayıda CATS teslimatı gerçekleştirdik." sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading