Yandex Metrica
SON DAKİKA
Pençe Kilit Operasyonu'nda 73 PKK'lı terörist yok edildi

Pençe Kilit Operasyonu'nda 73 PKK'lı terörist yok edildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada, Pençe Kilit Operasyonu'nda 73 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Savunma

23.01.2024, 19:14

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelesini artan bir tempoda devam ettirdiğini belirtti.

ASELSAN mühendisleri dünyanın en iyi SİHA kamerasını böyle üretiyor: İşte... Haberi Görüntüle

'TERÖRİSTLERİN İNLERİNE GİRİLİYOR'

Bakan Akar, açıklamasında şunları kaydetti;

Pençe Kilit Operasyonu’muz planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor. Bugüne kadar diğer alanlarda yapılan çalışmalar var. Bunların hepsinin tamamlanabilmesi için bu kilidi bağlamalı, bunu başarılı bir şekilde sonuçlandırmamız gerekli. Zorlu hava ve arazi koşullarında Mehmetçik tarafından teröristlerin inlerine giriliyor, buralar alçakların başlarına yıkılıyor.

400 milyar dolarlık asker pazarı: Savaşmak isteyene alternatif çok Haberi Görüntüle

73 TERÖRİST YOK EDİLDİ

Şu ana kadar 73 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlere ait 102 mağara, sığınak tahrip, 524 el yapımı patlayıcı imha edildi. Operasyonda 10 kahraman silah arkadaşımız şehit oldu. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarının ve onların kıymetli ailelerinin gözyaşlarının hesabını sorduk, sormaya devam ediyoruz. Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde. Teröristlerde ciddi bir korku, endişe, panik hakim. Terör örgütünde çöküş alametleri var.

Asil milletimizi 40 yıldan beri başına musallat olan bu terör belasından kurtarmakta azimli ve kararlıyız. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek.

45 milyon Rus'u öldürecek dehşet senaryosu! Sosyal medya nükleer simülasyonu... Haberi Görüntüle

'KÜRTLER BİZİM KARDEŞİMİZDİR'

Teröristler dışında bir hedefimiz yoktur. Ayrıca bir kez daha vurgulamak isterim ki binlerce yıldır bu coğrafyayı, ekmeği, suyu birlikte paylaştığımız Kürtler bizim kardeşimizdir. Bunun en açık göstergesi şanlı bayrağımız ve sancağımız için canlarını feda eden ve şehitliklerimizde bir arada yatan kahramanlarımızdır. Faaliyetlerimizde dostumuz, komşumuz, kardeşimiz Irak’ın sınırlarına, egemenlik haklarına, bağımsızlığına, toprak bütünlüğüne son derece saygılıyız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading