Yandex Metrica

Pençe Kilit kahramanı Kubilay Çon son yolculuğuna uğurlandı!

Pençe Kilit kahramanı Kubilay Çon son yolculuğuna uğurlandı!

Pençe- Kilit Operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma esnasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon, memleketi Samsun'un Havza ilçesinde gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Savunma

23.01.2024, 19:10

Pençe Kilit operasyonunda şehadete eren Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon’un cenazesi askeri uçakla Amasya Merzifon Havalimanı'na, buradan da kara yoluyla memleketi Samsun’un Havza ilçesine bağlı Kamlık Mahallesi'ne getirildi.

SARSILMAZ ailesinin yeni ürünü: SAR9 Gen 3... Havada, karada, denizde! Ordunun ihtiyaç duyduğu her yerde SARSILMAZ ailesinin yeni ürünü: SAR9 Gen 3... Havada, karada, denizde!... Haberi Görüntüle

KAHRAMAN ASKER İÇİN TÖREN DZENLENDİ

Bekar ve 4 kardeşin en büyüğü olan şehit Çon için burada tören düzenlendi. Törene şehidin ailesi ve yakınları, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Samsun Valisi Zülkif Dağlı ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

CENK füzesinin menzili 3 bin kilometreye ulaşabilir: Kritik eşik aşılıyor CENK füzesinin menzili 3 bin kilometreye ulaşabilir: Kritik eşik aşılıyor Haberi Görüntüle

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Babası Alper ve annesi Hafize Çon ile kardeşleri, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Kamlık Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından şehit Kubilay Çon, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading