Yandex Metrica

Mersin'de terör örgütlerine eş zamanlı operasyon! 13 terörist gözaltında

Mersin'de terör örgütlerine eş zamanlı operasyon! 13  terörist gözaltında

Mersin'de terör örgütü PKK de DEAŞ'a yönelik yapılan operasyonlarda 9 PKK mensubu ve ile 4 DEAŞ'li terörist gözaltına alındı.

Savunma

23.01.2024, 19:59

Mersin'de terör örgütü PKK ve DEAŞ'a yönelik Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 aylık çalışma yapıldı.

Nijerya Donanması'na ASELSAN ve HAVELSAN desteği: Nijerya'nın karakol gemisi OPV 76 ikinci kez denizlere indi Nijerya Donanması'na ASELSAN ve HAVELSAN desteği: Nijerya'nın karakol gemisi OPV... Haberi Görüntüle

11 ŞÜPHELİ BELİRLENDİ

Yapılan çalışmalar sonucunda PKK/KCK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG içerisinde faaliyet gösteren terör örgütünün gençlik yapılanması güdümünde örgütsel toplantılara katılan, organize eden ve terör propagandası yapan 11 şüpheli belirlendi.

Hiçbir destek almamışlar: BAYKAR bugüne kadar kendi imkanlarıyla geldi Hiçbir destek almamışlar: BAYKAR bugüne kadar kendi imkanlarıyla geldi Haberi Görüntüle

15 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

DEAŞ'a yönelik yapılan çalışmalarda ise terör örgütünde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren, maliye yapılanması içerisinde bulunan ve örgütün kamplarında silah eğitimi alan 4 kişi tespit edildi.

Her 2 örgüte yönelik Özel Harekat ve dron desteğiyle 15 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenleyen ekipler, 9 PKK/KCK, 4 DEAŞ şüphelisini gözaltına aldı. Operasyon bölgelerinde Özel Harekat polisleri yoğun güvenlik önlemi alırken, adreslerde yapılan aramalarda örgütsel dokumanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar işlemleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, hakkında gözaltı kararı bulunan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading