Yandex Metrica

Khan/Bora füzesine talip oldular: Yerli ve milli savunmada ihracat büyüyor

Türkiye'nin milli mühimmatlarının üreticisi ROKETSAN, ihracat hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, Polonya'nın, NATO müttefiki olarak Türkiye'nin dost ilişkilerinin çok hızla ilerlediği ve özellikle savunma alanındaki iş birliklerinin de büyük potansiyel içerdiği ülkelerden olduğunu söyledi.

Savunma

23.01.2024, 19:46

Polonya'nın Kielce kentinin ev sahipliği yaptığı, Orta ve Doğu Avrupa'nın en büyük askeri fuarı MSPO 2022'de Türkiye "Lider Ülke" olarak yer alıyor. Türk şirketleri, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) koordinasyonunda ve Savunma ve Havacılık Sanayii İhracatçıları Birliği (SSI) desteğiyle fuara katılım sağlıyor.

Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a yeni görev Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a... Haberi Görüntüle

SAVUNMA SANAYİSİ BÜYÜYOR 

ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, Polonya'nın, NATO müttefiki olarak Türkiye'nin dost ilişkilerinin çok hızla ilerlediği ve özellikle savunma alanındaki iş birliklerinin de büyük potansiyel içerdiği ülkelerden olduğunu söyledi.

ROKETSAN'ın dünyanın en büyük 100 savunma sanayisi şirketi arasına hızlı bir giriş yaptığına işaret eden İkinci, bu başarının altındaki en büyük etkenin ihracattaki artış olduğunu vurguladı.

Amerikan ordusunun Türk SİHA'larını vurmak için 'acil' kodlu silah siparişi: İstikamet Suriye! Amerikan ordusunun Türk SİHA'larını vurmak için 'acil' kodlu silah siparişi:... Haberi Görüntüle

SİHA KAPASİTESİ ARTIYOR 

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) ana silah sistemlerinin ROKETSAN tarafından üretildiğini ifade eden İkinci, SİHA'ların ihracatına bağlı olarak bu alandaki üretim kapasitesini artırdıklarını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading