Yandex Metrica

Kandil yeni yıla böyle uyandı! Terör örgütüne hava operasyonu düzenlendi

Kandil yeni yıla böyle uyandı! Terör örgütüne hava operasyonu düzenlendi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Kandil bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

Savunma

16.02.2024, 09:14

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi. 

MSB sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Ansızın vurmaya devam!

Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. 

Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!

TUSAŞ ikinci KAAN'ı yaptı: Testleri hızlandıracak uçuş için geri sayım başladı TUSAŞ ikinci KAAN'ı yaptı: Testleri hızlandıracak uçuş için geri sayım... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İNİNE GİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2021 yılındaki çalışmalara ilişkin bilgiler paylaştı. 

Terörle mücadelenin güçlü, kararlı ve etkin biçimde devam ettiğini bildiren Erdoğan, 1542 mağara ve sığınağın ele geçirildiğini ifade etti. 

Erdoğan, Erdoğan, "Yurt içindeki terörist sayısını 156’nın altına düşürdük. Son teröristi de etkisiz hale getirinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Terörle mücadelemizi sınırlarımız içinde ve dışında kesintisiz şekilde sürdürdük. 2 bin 700’ün üzerinde teröristi etkisiz hale getirdik." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading