Yandex Metrica

Jandarma Genel Komutanlığı 912 öğrenci alımı başvuru tarihleri ne zaman? JGK öğrenci alımı başvuruları nereden yapılıyor?

Jandarma Genel Komutanlığı 912 öğrenci alımı başvuru tarihleri ne zaman? JGK öğrenci alımı başvuruları nereden yapılıyor?

Jandarma Genel Komutanlığı 912 öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine muvazzaf subay ve astsubay alımı yapacağını Resmi Gazete'de yayımladı. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Jandarma Genel Komutanlığı başvuruları hakkında detayları araştırmaya başladı. Peki Jandarma Genel Komutanlığı 912 öğrenci alımı başvuru tarihleri ne zaman? JGK öğrenci alımı başvuruları nereden yapılıyor?

Savunma

23.01.2024, 19:29

Jandarma Genel Komutanlığı muvazzaf subay ihtiyacı için Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacı için de Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 712 erkek öğrenci alınacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan haber sonrasında vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. Peki Jandarma Genel Komutanlığı 912 öğrenci alımı başvuru tarihleri ne zaman? JGK öğrenci alımı başvuruları nereden yapılıyor?

Yunan medyasında hükümete Türkiye baskısı: AKKA kararı komşunun gözünü korkuttu: Biz de ayrılalım Yunan medyasında hükümete Türkiye baskısı: AKKA kararı komşunun gözünü korkuttu:... Haberi Görüntüle

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI ÖĞRENCİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Resmi Gazete'de yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığı öğrenci alımına göre başvuruları Temmuz 2022 tarihinde başlayıp, 24 Temmuz 2022 saat 23.59'da son bulacak.

F-35’in ilk taksitini F-16 ile ödeyecekler: Onay mektubu geldi F-35’in ilk taksitini F-16 ile ödeyecekler: Onay mektubu geldi Haberi Görüntüle

JGK ÖĞRENCİ ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIYOR?

 Jandarma Genel Komutanlığı öğrenci alımı başvuruları >https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden e-Devlet aracılığıyla yapılacak. İnternet ortamı dışında yapılacak olan posta ya da şahsen gerçekleştirilen başvurular dikkate alınmayacak.

KAAN'a TULGAR geliyor! F-35'teki muadilinin değeri dudak uçuklattı KAAN'a TULGAR geliyor! F-35'teki muadilinin değeri dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI ÖĞRENCİ ALIMI ŞARTLARI NE?

Başvuru yapacakların düzeltilmemiş nüfus kaydına göre, 1 Ocak 2022 tarihi ile 21 yaşını bitirmemiş olması (1 Ocak 2001 ve sonrası doğumlular) gerekiyor.

Temin şartları ve diğer detaylar ">www.jandarma.gov.tr" ve ">www.jsga.edu.tr" adreslerinde yer alan "2022 yılı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Başvuru Kılavuzu" ile “2022 yılı Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu (JAMYO) Başvuru Kılavuzu"ndan öğrenilebilecek.

Başvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesi ve sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular ">https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" internet adresinden duyurulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading