Yandex Metrica
SON DAKİKA
GÖKBEY ve HÜRKUŞ Katar yolcusu! 

GÖKBEY ve HÜRKUŞ Katar yolcusu! 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Katar'da düzenlenmesi planlanan DIMDEX 2002 Fuarı'nda GÖKBEY, HÜRKUŞ ve diğer üretimleriyle boy gösterecek

Savunma

02.03.2024, 03:34

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Katar’da gerçekleşecek olan DIMDEX 2022 Fuarı’na katılarak, yeni iş birlikleri ve yeni nesil iş modelleri için heyetlerle bir araya gelecek.

Fuarda GÖKBEY ve HÜRKUŞ platformlarının tam boy modelleri ile TUSAŞ tarafından geliştirilen diğer platformların maketleri de stantlarda sergilenecek.

F-35 ve Eurofighter uçaklarında son durum: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı Haberi Görüntüle

KATAR ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL İMZALANACAK

Stantta TUSAŞ’ın IDEF 2021’de sergilediği GÖKTÜRK-2 modeli de yer alacak. Havacılık endüstrisinin gelişimine katkı sağlayacak üniversite sanayii iş birlikleri de gerçekleştirmeyi hedefleyen TUSAŞ, bu kapsamda Katar Üniversitesi ile uluslararası staj programı ve üniversite sanayii iş birlikleri konularını da kapsayan bir protokole imza atacak.

"Dünyanın her yerinde ofisleri olan, güneşi batmayan bir şirket olma yönünde kararlıyız"

TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, fuarla ilgili, “Katar’da hem havacılık hem de uzay alanındaki kabiliyetlerimizi standımızı ziyaret edecek olan heyetlerle paylaşacak olmanın heyecanı içindeyiz. Platformlarımızı sergileyecek olmanın yanında, havacılık alanında iki ülkenin akademik gelişimine de katkı sunacak bir protokol imzalayacağız. Gençlerin mühendislik alanında eğitim almaları için farkındalığın artırılmasına katkı sunmayı sürdüreceğiz. Dünyanın her yerinde ofisleri olan, güneşi batmayan bir şirket olma yönünde kararlıyız ve bu yönde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading