Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bu haber Atina'yı ilgilendiriyor: Türk ordusu Yunanca öğretmeni için ilana çıktı

Bu haber Atina'yı ilgilendiriyor: Türk ordusu Yunanca öğretmeni için ilana çıktı

Milli Savunma Bakanlığı, başvuru süresi yarın gece dolacak o ilanı bir kez daha hatırlattı: TSK'ya Yunanca öğretmeni aranıyor!

Savunma

23.01.2024, 18:17

Milli Savunma Bakanlığı, 28 Ekim'de duyurduğu personel alım ilanını sosyal medya hesabından bir kez daha hatırlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri komutanlıkları ile Milli Savunma Üniversitesinde görevlendirilmek üzere dış kaynaktan temin edilecek öğretmen ve mühendis subay adayları için hâlâ yayında olan başvurular yarın gece 23:59 itibariyle sona erecek. Türk ordusunda istihdam edileceği duyurulan dil öğretmenleri arasında Yunanca eğitmeni de bulunuyor. 

MSB tarafından hatırlatma amaçlı son paylaşılan mesajda şöyle denildi: "Henüz başvurusunu tamamlamamış adaylara duyurulur; öğretmen ve mühendis sınıflarında subay adayı alımına ilişkin başvurular 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 23:59'da sona erecek."

Orduda istihdam edilmek üzere şu dallarda uzman isimler aranıyor: "Arapça, Farsça, İngilizce, İstatistik, Beden Eğitimi, Türk Dili ve Edebiyatı, Yunanca, Fizik, Matematik, Tarih, Uluslararası İlişkiler, Rehberlik, Eğitim Bilimleri, İşletme, almanca, Hukuk, Kimya, Uçak (Gövde-Motor), İspanyolca, Lojistik, Fransızca, Otomotiv, Mekatronik, Elektrik, Elektronik, İnşaat, Bilgisayar, Endüstri, Makine, Havacılık ve Uzay. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading