Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Çavuşoğlu açıkladı! Bir ülke daha SİHA istiyor

Bakan Çavuşoğlu açıkladı! Bir ülke daha SİHA istiyor

Savunma Sanayii'nde dünyaya örnek olan BAYKAR'ın yerli ve milli ürünlerine talep her geçen gün artıyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Portekiz Dışişleri Bakanı Joao Gomes Cravinho ile düzenlenen ortak basın toplantısında "BAYKAR ile Portekiz arasında görüşmelerin başlamış olduğunu da öğrendim." açıklamasında bulundu.

Savunma

21.03.2024, 12:50

Türkiye Savunma Sanayii'nde dünya ülkelerine örnek olmaya devam ediyor. Yerli ve milli olarak BAYKAR tarafından geliştirilen Bayraktar TB2'ler'e ilgi her geçen gün artıyor.

Kayseri HÜRJET'le yeniden doğacak: Türkiye'nin ilk uçak fabrikası üretime hazırlanıyor Haberi Görüntüle

BİR AB ÜLKESİ DAHA BAYRAKTAR TB2'YE TALİP

Azerbaycan- Ermenistan ve  Ukrayna-Rusya arasındaki savaşta kritik bir role sahip Bayraktar TB2'lere bir AB ülkesinin daha talip olduğu öğrenildi.

Hayalet SİHA'yı 6 çeşit yaptılar: Paraşütlü KIZILELMA füze taşıyor Haberi Görüntüle

BAKAN ÇAVUŞOĞLU DUYURDU: BAYKAR'LA GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

28 ülkeye ihraç edilen Bayraktar TB2 için bu defa Potekiz harekete geçti. Avrupa Birliği ülkesi Portekiz'in geliştirdiği SİHA/İHA'larla dünyada harp paradigmasını değiştiren BAYKAR'la görüşmelere başladığı açıklandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Portekiz Dışişleri Bakanı Joao Gomes Cravinho ile düzenlenen ortak basın toplantısında "BAYKAR ile Portekiz arasında görüşmelerin başlamış olduğunu da öğrendim." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading