Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Akar ve Somali Savunma Bakanı Haji görüşmesi

Bakan Akar ve Somali Savunma Bakanı Haji görüşmesi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Somali Savunma Bakanı Hassan Hussein Haji ile görüşmesinde ikili ve bölgesel savunma, güvenlik ve savunma sanayisinde iş birliği konuları ele alındı.

Savunma

08.02.2024, 14:51

Milli Savunma Bakanı Akar, Somali Savunma Bakanı Haji ile görüştü Milli Savunma Bakanlığında gerçekleşen görüşmede ikili ve bölgesel savunmanın yanı sıra güvenlik ve savunma sanayisinde iş birliği konuları ele alındı.

Temel Kotil tarih verdi: 20 tane KAAN Hava Kuvvetleri envanterinde... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK VE SAVUNMA SANAYİSİNDE İŞ BİRLİĞİ

MSB tarafından yapılan açıklamaya göre, Akar'ın Milli Savunma Bakanlığında askeri törenle karşıldığı Haji, tören kıtasını selamladı ve şeref defterini imzaladı. İlk önce baş başa görüşen Bakan Akar ve Haji, daha sonra heyetler arası görüşmelere başkanlık etti.

İkili ve bölgesel savunma, güvenlik ve savunma sanayisinde iş birliği konularının ele alındığı görüşmede Akar tarafından iki ülke arasında siyasi ve askeri iş birliğinin yanı sıra dostluk ve kardeşliğin her alanda gelişmekte olduğu, Türkiye'nin, Somali halkının güven ve huzur içinde yaşaması için her türlü desteği vermeyi sürdüreceği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading