Yandex Metrica

Bakan Akar, Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'ne geldi! Komutanlarla toplantı yaptı

Bakan Akar, Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'ne geldi! Komutanlarla toplantı yaptı

Bakan Akar ve TSK komuta kademesi Harekat Merkezi'nden, Pençe Kilit'te sahadaki son durumu değerlendirdi. Kurmay heyete talimatlar veren Akar, birlik komutanlarıyla video konferans yoluyla toplantı yaptı.

Savunma

23.01.2024, 22:07

Kahraman Mehmetçik, 6 gündür Irak'ın kuzeyine Pençe Kilit Operasyonu düzenliyor. Bölücü terör örgütü ağır kayıplar verirken saklandığı dağlık alandan temizleniyor. Zap, Metina ve Avaşin-Basyan'da teröristler sıkıştıkları mağaralardan kafalarını bile çıkaramaz duruma geldi. Kapsamlı operasyon devam ederken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nden Pençe Kilit Operasyonu'nu takip etti.

Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Haberi Görüntüle

KOMUTANLARLA TOPLANTI

Akar, operasyona katılan birliklerin komutanları ile video konferans yöntemi ile yaptığı toplantıda sahadaki son durumu inceledi. Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile şehit aileleri ve gazilerle gerçekleştirdiği iftarın ardından Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi’ne geçti.

Bakan Akar beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile operasyona katılan birliklerin komutanlarıyla video konferans toplantısı yaptı, sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading