Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zayıflamak isteyen bunları yapsın! 5 sabah rutini kilo vermeyi hızlandırıyor

Zayıflamak isteyen bunları yapsın! 5 sabah rutini kilo vermeyi hızlandırıyor

Kilo vermek çoğu kişinin hayaliyken süregelen yanlış alışkanlıkları değiştirmek bu yolda atılacak en önemli adım olabilir. Günün erken saatlerinde kalori yakmaya başlamak için yapılacak bazı rutinler zayıflamayı hayli hızlandırabilir. Bireysel antrenör Victoria Brady 5 sabah rutininin zayıflamaya yardımcı olduğunu belirtiyor.

Sağlık

23.01.2024, 20:23

Sabahları oluşturduğunuz alışkanlıkların kilo vermede başarılı olmanıza yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Günlük rejiminizde birkaç küçük değişiklikle, günün erken saatlerinde kalori yakmaya başlamanız mümkün. 

Antrenör Victoria Brady bu konuda kişiye yardım edebilecek 5 rutin olduğunu belirtiyor. 

Gençler artık yaşlılardan daha mutsuz! 2024 mutluluk araştırmasında Türkiye kaçıncı... Haberi Görüntüle

BEDEN VE ZİHNİNİZİ ESNETİN

Hızlı kilo vermek için sabah rutininin bir parçası olarak aydınlık odada esneme hareketleri yapın. Esneme harketleri yaparak beş ila 10 dakika geçirin. Bu, vücudunuzu güne hazır hale getirecektir. Vücudunuz stres altındayken kilo vermek daha da zorlaşır. Ancak bedeninizi ve zihninizi esneterek stresi azaltır ve enerjinizi yükseltirsiniz. 

Covid-19 salgınında dikkat çeken araştırma: Yaşam süresi kısıtlandı Haberi Görüntüle

LİMONLU SU VEYA ÇAY İÇİN

Diyetinizi bozmadan önce sindirim sisteminizi uyandırmak için bir bardak limonlu su için. Brady'ye göre bu, sindirim sisteminizin gün içinde yediğiniz her şeyi verimli bir şekilde parçalamasına yardımcı olur. Sıcak bir bardak zencefil veya limon çayı da demleyebilirsiniz. 

Hem lezzetli hem sağlıklı bir baharat! Şekeri dengeliyor, virüslere karşı... Haberi Görüntüle

GÜNE KAHVALTI İLE BAŞLAYIN

Diyetinizi bozmamamk, gün boyunca isteklerinizi frenlemek ve metabolizmanızı hızlandırmak için lif ve proteinle dolu bir kahvaltı ile güne başlayın. Bir protein smoothie veya küçük bir kase çilekli ve fındıklı yulaf ezmesi ile harika bir öğün oluşturabilirsiniz. 

Coronavirüs aşısı olanlar dikkat! Aşı yaptıran milyonlarca kişinin kalp sağlığını... Haberi Görüntüle

EGZERSİZ YAPIN

Sabahları kahvaltıdan önce kardiyo yaparak yağ yakımını hızlandırabilirsiniz. Kas yapmak istiyorsanız, egzersizi günün ilerleyen bir saatinde yapın.

Cinsel gücü artıran en etkili baharat! Regl ağrılarından da eser... Haberi Görüntüle

GÜN İÇİN ÖĞÜNLERİNİZİ PLANLAYIN

Hızlı kilo vermek için sabah rutininize yemek planlaması ekleyebilirsiniz. Antrenör Brady, yemekleri önceden planlamanın açlık veya dürtüye dayalı kötü seçimler yapma olasılığını azaltacağını ve daha düşük kalorili, besin açısından zengin yiyecekleri seçme olasılığını artıracağını belirtiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading