Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yılbaşını evlerimizde geçirebiliriz! Bilim Kurulu'ndan ilk açıklama

Yılbaşını evlerimizde geçirebiliriz! Bilim Kurulu'ndan ilk açıklama

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte pek çok vatandaşın gündeminde yer almaya başladı. Geçtiğimiz yıl, salgın nedeniyle kutlamalar yasaklanmış, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmıştı. Peki, bu yıl ne olacak?

Sağlık

23.01.2024, 18:23

Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı, geçtiğimiz yıl pandemi etkilerini en az seviyeye indirmek amacıyla yürürlüğe konmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan yılbaşında sokağa çıkma yasağının bu yıl uygulanıp uygulanmayacağı konusunda henüz bir netlik bulunmuyor.

Koronavirüs salgınında vaka sayılarının yükselişe devam etmesi halinde bu yıl da yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanabilir.

Güncel bir gelişme olması durumunda içeriğimizi güncelleyerek sizleri bilgilendireceğiz.

yılbaşı kutlaması

Kulağınız sürekli kaşınıyor mu? Kulak temizleme çubuğu kullanmak işe yarar... Haberi Görüntüle

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı konusuna İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı'nın açıklamakta olduğu vaka sayılarına bakarak verecek. Vaka sayılarının yükselmesi durumunda sadece yılbaşı gecesi değil 31 Aralık 2021 ve 1 Ocak 2022 günlerini kapsayan bir yasak konusu gündeme gelecektir. 

Yalnızlık onlar için sigara içmek kadar tehlikeli! Depresyon ve fiziksel... Haberi Görüntüle

BİLİM KURULU AÇIKLAMA YAPTI MI?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı verilmesi noktasında Koronavirüs Bilim Kurulu açıklamaları da yakından takip ediliyor. Şu ana kadar Bilim Kurulu üyelerinden herhangi bir açıklama yapılmasa da Aralık ayı içerisinde bu konuya yönelik bir açıklama yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading