Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yaza sıkı bir vücutla girin! Sıkılaşmak için ne yapmalı?

Yaza sıkı bir vücutla girin! Sıkılaşmak için ne yapmalı?

Yaz geldi, özellikle kadınlar sağlıklı bir şekilde kilo vermek için araştırma yapmaya başladı. Sıkı bir vücut ise zayıflamanın en önemli noktası. Bunun için yapılması gereken şey ise doğru beslenmek ve egzersiz yapmak...

Sağlık

23.01.2024, 19:23

Zayıflamak için yapılacaklar? Sıkılaşmak için ne yapmalı? Doğru beslenme ve egzersiz kilo vermede etkili mi? İşte cevaplar.

Sağlıklı, zayıf ve güçlü bir vücuda kavuşmayı herkes ister. Kış boyu depolanan yağları yakmak ve sıkılaşmak için ise kadınlar çoktan araştırmalara başladı.

Şunu unutmamak gerekiyor ki, kilo vermek ve sıkılaşmak için pahalı spor salonlarına muhtaç değilsiniz. İşe, beslenme alışkanlıklarını değiştirerek başlayabilirsiniz. 

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

YEŞİL SEBZELER OLMAZSA OLMAZIMIZ

Yeşil sebzeler mutlaka beslenme rutininiz arasında olmalı. Düşük kaloriye sahip ve yüksek hacimli olmalarından dolayı midede fazla yer kaplar ve size tok hissettirir. Lifli ve antioksidan etkisine sahip oldukları için de ödem atmanıza yardımcı olur.

Bu hastalık cinsel hayatı aktif olan herkesi bulabilir! Aşı riski... Haberi Görüntüle

SU AÇLIK HİSSİNİ AZALTIR

Ana içeceğimiz su da midede çok yer kaplar ve bu sayede tokluk hissi verir. Aynı zamanda ödem attırır.

Bahar alerjisi en çok gençleri vuruyor! Uzmanlar belirtilerin iki yaşından... Haberi Görüntüle

HANGİ EGZERSİZLER YAPILMALI?

Günlük rutin yürüyüşlerin yanı sıra yapılacak egzersizler sizi sıkı bir vücuda kavuşturur. Egzersiz hareketlerini ağırlıkla yapmak ise sıkılaşmak için dikkat edilmesi gereken en temel nokta. Squat, Romanian Deadlift, Donkey Kick, Wall Sitting ve Hip Abduction gibi hareketleri, 4'er set en az 10 tekrar şeklinde yaparsanız birkaç haftada sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading