Yandex Metrica

Uğur Şahin'den müjde: İlk denemeler olumlu sonuç verdi

Uğur Şahin'den müjde: İlk denemeler olumlu sonuç verdi

Kovid-19 aşısını geliştirerek dünyaya umut olan Uğur Şahin, kanser aşısının ilk klinik denelerinin sonuçlarını paylaştı.

Sağlık

23.01.2024, 22:01

Kovid-19 pandemisine karşı başarılı bir mRNA aşısı geliştirerek, tüm dünyanın pandemiye karşı mücadelesinde ilerlemesini sağlayan Prof. Dr. Uğur Şahin ve Özlem Türeci, kansere karşı da başarılı oldu.

Japonlar bu sayede uzun yıllar yaşıyor! İşin sırrı spor değilmiş! Sofraya oturunca bunu yapıyorlar Japonlar bu sayede uzun yıllar yaşıyor! İşin sırrı spor değilmiş!... Haberi Görüntüle

'KÜÇÜLME YAŞANDI'

Kanser aşısının ilk klinik denelerinin sonuçlarını paylaşan Uğur Şahin, yumurtalık ve testis kanseri vakalarında, ölümcül hastalığa neden olan katı tümörlerde küçülme yaşandığını açıkladı.

Islak saçla yatanlardansanız bir kez daha düşünün! Sadece saç tellerine zarar vermiyor Islak saçla yatanlardansanız bir kez daha düşünün! Sadece saç tellerine... Haberi Görüntüle

KANSERİN HANGİ AŞAMASINDA KULLANILACAK?

Uğur Şahin, "Şimdiye kadar sadece ağır hasta olan ve başka tedavi seçeneği olmayan hastalar üzerinde klinik denmelerimizi gerçekleştirdik. Bu hastalar, üç ila dört kez kemoterapi görmüş gerçekten geç evre kanser hastalarıydı. Verileri incelemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading