Yandex Metrica

Son dakika! Fahrettin Koca'dan yeni dönem sinyali

Son dakika! Fahrettin Koca'dan yeni dönem sinyali

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Önümüzdeki dönemde kısıtlamalar değil kişisel önlemlerin alındığı bir sürece gireceğiz." şeklinde açıklamada bulundu.

Sağlık

23.01.2024, 22:07

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa Valiliğini ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulunurken Kovid-19 süreciyle ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Bakan Koca, ''Dünya gündemini 2 yıldır esir alan koronavirüs salgını halen gündemimizde olsa da artık zihnimizden çıkarma zamanı gelmiştir. Hastanelerimizde, yoğun bakımlarımızda hastalarımız azalmaktadır. Daha güvendeyiz çünkü aşımız var. Bundan sonra kişisel koruyucu tedbirler ve aşıyla korunup günlük hayatımızı sürdürmek istiyoruz. Daha güvendeyiz çünkü artık aşımız var, ilacımız da var. Vaka sayısı dün itibarıyla 3 bin 200'e kadar düştü.'' dedi.

Bunu haftada 50 saatten fazla yapan kadınlar depresyona giriyor! Araştırmada ortaya çıktı Bunu haftada 50 saatten fazla yapan kadınlar depresyona giriyor! Araştırmada... Haberi Görüntüle

''KİŞİSEL ÖNLEMLERİN ALINDIĞI SÜRECE GİRECEĞİZ''

Açıklamalarına devam eden Bakan Koca, ''Hastanelerimizde, yoğun bakımlarda gittikçe hastalarımız azalmakta, Kovid servisleri peyderpey kapanmaktadır. Bu hafta çarşamba günü toplanacak Bilim Kurulu'nda salgında gelinen noktayı ve mevcut tedbirleri ele alacağız. Kanaatimce bu toplantı Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır. Önümüzdeki dönemde kısıtlamalar değil kişisel önlemlerin alındığı bir sürece gireceğiz." ifadelerini kullandı.

Duş jeli kullanmak zararlı mı? Duş jeli kullanmak zararlı mı? Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading