Yandex Metrica

Sahte doçentin akıbeti belli oldu! Karar şoke etti

Sahte doçentin akıbeti belli oldu! Karar şoke etti

Aksaray Üniversitesi'nde sahte doçent belgesiyle görev yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Zehra Zulal Atalay Laçin, tahliye edildi.

Sağlık

18.03.2024, 15:12

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü, 28 Eylül 2021 tarihinde İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi'nde göreve başlayan öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin'i doçentlik belgesi sahte olduğu gerekçesiyle atamasını iptal edip, hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Son yıllarda çok övülüyordu! O beslenme şeklinin kalbi adeta zehirlediği belirlendi! Kan şekeri de tavan yapıyor Son yıllarda çok övülüyordu! O beslenme şeklinin kalbi adeta zehirlediği... Haberi Görüntüle

27 EKİM'DE TUTUKLANMIŞTI

Gözaltına alınan Zehra Zulal Atalay Laçin, Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında 27 Ekim günü tutuklanmıştı.

Duş jeli kullanmak zararlı mı? Duş jeli kullanmak zararlı mı? Haberi Görüntüle

SAHTE DOÇENTİN 10 YILA KADAR HAPSİ İSTENMİŞTİ

Laçin hakkında hazırlanan iddianamede, 'Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına sebebiyet vermek suretiyle nitelikli dolandırıcılık' suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Fazla karamsar ve endişeli misiniz? O hormonu mutlaka kontrol ettirin! Doğrudan depresyona yol açıyor Fazla karamsar ve endişeli misiniz? O hormonu mutlaka kontrol ettirin!... Haberi Görüntüle

TAHLİYESİNE KARAR VERİLDİ

Tutuklu Laçin hakkında karar çıktı. Laçin, 'Dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 3 ay hapis ve 11 bin 300 lira para cezası aldı. Bu cezanın, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Laçin'in ayrıca 'Sahte evrak düzenlemek' suçundandan 2 yıl 1 ay hapis cezası alarak, tahliyesine karar verildi.

Göz muayenesi o organdaki hastalığı tespit edebilir! Göz damarlarındaki o belirtiye dikkat! Göz muayenesi o organdaki hastalığı tespit edebilir! Göz damarlarındaki o... Haberi Görüntüle

CHP'DE DIŞ İLİŞKİLER UZMANI OLARAK GÖREV ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Laçin'in, doçentlik belgesinin olmamasının yanı sıra CHP'de Dış İlişkiler Uzmanı olarak görev aldığı ve ‘2011-2012 Socialist International’ toplantılarına CHP heyetleri ile katıldığı ortaya çıkmıştı.

Ayağınızdaki bu değişikliği önemseyin! Kardiyoloğa gitmeniz gerekebilir Ayağınızdaki bu değişikliği önemseyin! Kardiyoloğa gitmeniz gerekebilir Haberi Görüntüle

MASTER VE DOKTORA BELGELERİNİN DE SAHTE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Zulâl Atalay Laçin’in mastır ve doktora belgelerinin de sahte olduğu ortaya çıktı.
Laçin ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. “Irak’taki Duhok Üniversitesi’nde derslere girdim, Lübnan’daki Fransız üniversitesinde hocalık yaptım” dedi. Kendisini savunmak için ODTÜ adına yazılmış “Bu doçentlik belgesi tarafımızdan hazırlanmıştır” şeklindeki bir yazıyı da savcılığa sundu. Ancak belgenin de sahte olduğu belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading