Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sağlık Bakanı Koca'dan maskesiz ziyaret

Sağlık Bakanı Koca'dan maskesiz ziyaret

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın bir dizi ziyarette bulundu. Aydın Valiliği'nin ardından Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret eden Bakan Koca, daha sonra Doğu Gazi Bulvarı üzerinde dükkanları bulunan esnafla bir süre sohbet etti.

Sağlık

23.01.2024, 19:11

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nda alınan kararla maske sınırlamasının kaldırılmasının ardından ilk kez vatandaşla buluştu.

Pek çok vatandaş Sağlık Bakanı Koca ile fotoğraf çektirdi, yeniden pandemi öncesi oluşan görüntüler kaydedildi. Ardından Bakan Koca Ramazan Paşa Camii'nde öğle namazını kıldı ve bölgedeki esnaf ziyaretlerine devam etti. Bakan Koca daha sonra, AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Akşam 8'den sonra yemek yiyenleri bekleyen tehlike! Beş olumsuz etkisi... Haberi Görüntüle

"MENDERES'İN HİKAYESİNDE BENİM İÇİN ÇOK DOKUNAKLI BİR NOKTA VARDIR"

Bakan Koca Aydın programı kapsamında AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi'nde asistan hekimler, tıp fakültesi ve diş hekimliği öğrencileriyle bir araya geldi.
Programda Bakan Koca'nın yanı sıra Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading