Yandex Metrica

Sağlık Bakanı Koca'dan heyecanlandıran 'Bilim Kurulu' paylaşımı

Sağlık Bakanı Koca'dan heyecanlandıran 'Bilim Kurulu' paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının yarın yapılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından yarınki toplantı ile ilgili paylaşım yapan Bakan Koca, "Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım" ifadelerini kullandı.

Sağlık

23.01.2024, 22:08

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun yarın toplanacağını duyurdu. Bakan Koca'nın paylaşımında 'Hayırlı kararları Çarşamba'ya bırakmayalım' ifadelerini kullanması vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım, salı günü toplanalım. Bilim Kurulu, beklenen toplantısını yarın yapıyor." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, daha önce Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının 27 Nisan Çarşamba yapılacağını kaydetmişti.

Ter önleyicilere para vermeye son! Kesin ve sürün, sonucu görün Ter önleyicilere para vermeye son! Kesin ve sürün, sonucu görün Haberi Görüntüle

"HAYIRLI KARARLARI ÇARŞAMBA'YA BIRAKMAYALIM"

Bakan Koca'nın mesajındaki 'hayırlı kararları Çarşamba'ya bırakmayalım' ifadeleri merak konusu oldu.

İklim değişikliğinin korkunç etkisi! Aşırı sıcaklar o hastalık riskini artırıyor! Erkekler risk altında İklim değişikliğinin korkunç etkisi! Aşırı sıcaklar o hastalık riskini artırıyor!... Haberi Görüntüle

MASKE YASAĞI TAMAMEN KALKIYOR MU?

Birçok kişi Fahrettin Koca'nın bu paylaşımını maske yasağının tamamen kaldırılacağı yönünde bir alınacağına dair bir işaret olduğunu öne sürdü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading