Yandex Metrica

Resmi Gazete'de yayımlandı: Sağlık personeline ek ödeme müjdesi! Bakan Koca 'Hayırlı olsun' mesajıyla duyurdu

Resmi Gazete'de yayımlandı: Sağlık personeline ek ödeme müjdesi! Bakan Koca 'Hayırlı olsun' mesajıyla duyurdu

Sağlık personeline döner sermaye ek ödemesi yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sağlık Personeline Döner Sermaye Ek Ödemesi Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlandı. “Yönetmelik dili” hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme her ayın 15’inde yapılacak. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Sağlık

23.01.2024, 22:12

Sağlık personeline ek döner sermaye ödemesi yönetmeliği, Resmi Gazete'de yer aldı.

Diş hekimi elektronik sigara içenleri uyardı: Derhal vazgeçin! Ağız ve dilde... Diş hekimi elektronik sigara içenleri uyardı: Derhal vazgeçin! Ağız ve... Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'DAN HAYILI OLSUN MESAJI 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sağlık Personeline Döner Sermaye Ek Ödemesi Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlandı. “Yönetmelik dili” hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme her ayın 15’inde yapılacak. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde sağlıkçıların özlük haklarına ilişkin yönetmeliğin devreye gireceğini duyurmuştu. Bakan açıklamasında, "Adaleti temin etmeye, emeğe karşılığını vermeye odaklandık. Taslak, ilgili kurumların görüşlerine açıldı. Yakında yayınlanarak 15 Ağustos’ta devreye girecek. Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın memnuniyeti ile sorunlar daha kolay çözülecek" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading