Yandex Metrica

Prof. Dr. Canan Karatay noktayı koydu: Kurtlu meyve sağlıklı meyvedir!

Prof. Dr. Canan Karatay noktayı koydu: Kurtlu meyve sağlıklı meyvedir!

Pazardan alınan meyvelerden kurt çıkınca mideniz mi bulanıyor? Koca torbayı gözünüzü kırpmadan çöpe mi atıyorsunuz? Peki o çöpe aslında şifa dolu yiyecekleri attığınızı biliyor musunuz? Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay'a göre kurtlu meyveler ilaç görmediğinden çok sağlıklıdır ve gönül rahatlığıyla tüketilebilir.

Sağlık

23.01.2024, 19:27

Günümüz şartlarında yapay olan ve ilaçlarla korunan besinlere o kadar alıştık ki, doğal nasıldır onu bile unuttuk. 

Örneğin meyveler. Dış kabukları parlak (mumlanmış) portakallar, hormonlu çilekler ve lekesiz muzların sağlıklı olduğu; yaralı bereli, küçük ve sevimsiz görünen meyvelerin ise sağlıksız olduğu algısını yerleştirdi ilaçsever üreticiler. Kurtlu meyvelerden, yani ilacın i'sini görmemiş meyvelerden de onlar sayesinde tiksinir olduk.

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

EN SAĞLIKLI MEYVE, KURTLU OLANDIR

Aslında doğal olanı elimizin tersiyle itiyoruz farkında değiliz. Kurtlanmış meyvelerin en sağlıklı meyveler olduğunu bize yine Prof. Dr. Canan Karatay hatırlattı. 

O burçtaki kadınlar jinekolojik sorunlar yaşayacak! Yengeçler solunum sıkıntısı çekebilir! İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? O burçtaki kadınlar jinekolojik sorunlar yaşayacak! Yengeçler solunum sıkıntısı çekebilir!... Haberi Görüntüle

KARATAY: KURTLU MEYVE TÜKETİN

Eskiden olduğu gibi doğal meyvelerin  kalmadığını söyleyen Karatay, "Kurtlu meyve yiyebilirsiniz. O meyveye hiçbir şekilde ilaç sıkılmamıştır. Kurt orada yaşar. Kurt, sizden benden akıllıdır." ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Erol Yıldırım da Karatay ile aynı görüşte. Yıldırım konuyla ilgili "İçi kurtlu diye tüketilmeyen meyveler diğerlerinden daha sağlıklı. Meyvenin içinde kurt varsa onda ilaç yoktur. O meyvede böcek beslenip ölmediğine göre insanda da hiçbir zararlı etkisi söz konusu değildir." açıklamasını yaptı.

Çubuk krakerlerle ilgili ilginç araştırma! Uzunluğu yeme şeklini etkiliyor Çubuk krakerlerle ilgili ilginç araştırma! Uzunluğu yeme şeklini etkiliyor Haberi Görüntüle

PROF. DR. YILDIRIM: ŞEKLİ BOZUK MEYVELER ALIN

Prof. Yıldırım ayrıca pazar alışverişinde düzgün şekilli olmayan meyvelerin tercih edilmesi gerektiğini aktardı. Çünkü meyvenin şeklinin güzel olması o meyvede bolca ilaç kullanıldığını gösteriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading