Yandex Metrica
SON DAKİKA
Patates, ıhlamur ve kuşburnu... İşte göz çevrenize uygulayabileceğiniz en doğal bakım ürünleri...

Patates, ıhlamur ve kuşburnu... İşte göz çevrenize uygulayabileceğiniz en doğal bakım ürünleri...

Farkında olmasak da gün içerisinde en fazla yorulan organlarımızdan biri gözlerimiz. Sayısız nesneyi görmemizi sağlayan gözlerimizin çevresi uykusuzluk, yorgunluk ve stresten çok fazla etkileniyor. Patates, ıhlamur ve kuşburnu ile gözlerinize ihtiyacı olan bakımı yapabilirsiniz.

Sağlık

23.01.2024, 19:22

Göz altı morlukları, şişkinleri ve sarkmalarının doğal bir çözümü var mı? Göz altları için evde uygulanabilecek pratik yöntemler neler? Merak edilen bu soruların cevaplarını haberde sizler için hazırladık...

Dış dünyayla en güçlü bağı kurmamızı sağlayan gözlerimiz, gün içerisinde bir hayli yoruluyor. Uykusuzluk, stres ve yorgunluk, göz çevremizin yapısında geçici veya kalıcı hasarlar bırakabiliyor.

Yapılan makyajların iyi temizlenememesi veya yetersiz nemlendirme de gözlerde şişkinliklere, göz altlarında morarmalara ve hatta sarkmalara bile sebep olabiliyor. 

Son yılların moda diyeti öldürüyor! Yapmadan önce iyi düşünün! Ölüm... Haberi Görüntüle

GÖZ ALTLARINA PATATESLİ BAKIM

Göz altlarındaki şişkinliklerin doğadaki en güçlü ilacı patates. Soyulan patates rendelenir, suyu sıkılır. Bu suya temiz bir tülbent daldırılıp göz altına yerleştirilir. 15 dakika bekletildikten sonra soğuk su ile yıkanır. Her gün uygulanmasında herhangi bir sakınca yoktur.

Kolonoskopi tarihe mi karışıyor? Basit bir kan testi o ölümcül... Haberi Görüntüle

GÖZ ALTLARINIZIN RENGİNİ IHLAMUR İLE AÇIN

Bir parça pamuk veya tülbentle bir sıcak, bir soğuk ıhlamur kompresleri uygulanmalı.

Hiç gitmediği ülkenin aksanıyla konuşmaya başladı! İşte Zoe Coles'in şaşırtan... Haberi Görüntüle

GÖZ ALTI TORBALARINA KUŞBURNU ÇÖZÜMÜ

Bir miktar kuşburnu kaynatılır, koyu bir losyon halini alınca süzülür. İçine iki parça temiz pamuk daldırılıp göz altlarındaki sarkan kesimlere yerleştirilir. Sırt üstü yatılarak bir süre beklenir. Bu uygulama şişkinliği azaltır, cildi sıkılaştırır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading