Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Ceyhan pandemi için yine kısıtlama istedi

Mehmet Ceyhan pandemi için yine kısıtlama istedi

Koronavirüs'ün yeni varyantı 'Omicron' hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, pandemi başından beri sürekli istediği kısıtlama isteğini yineledi.

Sağlık

23.01.2024, 18:22

İlk olarak Güney Afrika'da tespit edilen koronavirüsün yeni varyantı Omicron dünya çapında büyük endişelere sebep oldu. 

Omicron varyantı şuana kadar Almanya, Belçika, Çekya, İngiltere, İsrail, İtalya, Hong Kong, Güney Afrika, Botsvana, Avustralya ve Danimarka'da tespit edildi. 

Güney Afrika çıkışlı olan 'Omicron' varyantı en son Hollanda'da görüldü. 

Ünlüler zayıflamak için onu kullanıyor! Tok tutup yağ yakıyor! Uzmanlar... Haberi Görüntüle

MEHMET CEYHAN'DAN YİNE KISITLAMA ÇAĞRISI

Dünyada endişeye sebep olan yeni mutasyonla ilgili yorum yapanHacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan açıklama yaptı. 

Her fırsatta kısıtlama çağrısı yapan Ceyhan, 'Omicron' varyantının dünyada yayılmasından dolayı yine kısıtlama çağrısı yaptı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ceyhan, 'Omicron varyantı tahminlerden hızlı yayılıyor. Kısıtlamalar bütün ülkeleri kapsayacak şekilde genişletilmeli ve yurt içinde virüsün yayılmasını önleyecek ve aşılama oranlarını artıracak önlemler artırılmalı.' ifadelerini kullandı. 

Karaciğeri temizleyen süper meyve! Küçük olduğuna bakmayın, o organdaki tüm... Haberi Görüntüle

DSÖ TAM TERSİNİ SÖYLEMİŞTİ 

Dünya Sağlık Örgütü Mehmet Ceyhan'ın aksine, Covid Omicron varyantının yayılmasını önlemek adına alınan ve gittikçe artan seyahat kısıtlamaları konusunda "sınırların açık kalması için" çağrısında bulunmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading