Yandex Metrica
SON DAKİKA
Maske takma zorunluluğu kalktı! İstiklal'de maskesiz ilk gün

Maske takma zorunluluğu kalktı! İstiklal'de maskesiz ilk gün

Fahrettin Koca'nın dün Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada açık havada maske takma zorunluluğunun kaldırıldığını söylemişti. Kararın ilk gününde İstanbul'un en kalabalık noktalarından İstiklal Caddesi'nde bazı kişiler maskelerini çıkarırken, bazıları ise takmaya devam etti.

Sağlık

23.01.2024, 18:54

Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından Fahrettin Koca'nın açıklaması sonrası koronavirüsle mücadelede yeni dönem başlamış oldu. Alınan yeni kararlarla, açık havada maske takma zorunluluğu kaldırıldı.

Gençler artık yaşlılardan daha mutsuz! 2024 mutluluk araştırmasında Türkiye kaçıncı... Haberi Görüntüle

İSTİKLAL'DE MASKESİZ İLK GÜN

İstanbul'un en kalabalık noktalarından İstiklal Caddesi'nde bazıları maskelerini çıkarırken, bazıları ise maske takmaya devam etti.
Kendi sağlığı için maske takmaya devam edeceğini belirten bir kişi, "Her gün 50 bin civarında kişi hastalanıyor. Her gün 200 kişi ölüyor. Sanki hastalık bitmiş ve rahatlığa ermişiz gibi oldu" dedi.

Onlara uzun süre bakmak gözleri mahvediyor! Kaşıntı ve kuruluğa yol... Haberi Görüntüle

'TEDBİR AMAÇLI TAKILABİLİR'

Bir başka vatandaş ise, çok erken bir karar alındığını söyleyerek, ''Günümüz şartlarında bazı insanlar havaların soğuk olmasından dolayı da maske takıyor" şeklinde konuştu.

Havanın soğuk olması nedeniyle maske taktığını söyleyen bir kişi de "Soğuk olduğu için korunaklı oluyor. Sıcak havalarda takmak zor oluyor ama insanların kendilerine bağlı bir karar, tedbir amaçlı takılabilir" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading