Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kovid-19 aşılama programı bayramda da devam ediyor

Kovid-19 aşılama programı bayramda da devam ediyor

Sağlık Bakanlığı tarafından, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan aşılama programı, bayram tatilinde de devam ediyor.

Sağlık

23.01.2024, 17:41

Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ya da e-Nabız üzerinden randevu alan vatandaşlar, tüm hastane ile aile sağlığı merkezlerinde Sinovac veya BioNTech aşılarından istediğini yaptırabiliyor.

Aşıya olan yoğun ilgi, bayram tatilinde de sürüyor. Bu kapsamda, koronavirüs aşılarının uygulandığı Ankara Şehir Hastanesi’nin içerisinde yer alan Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'nde vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

"Sigarayı bırakırsam kilo alırım" iddiası çürütüldü! Araştırma durumun tam tersi... Haberi Görüntüle

‘AŞIYA GÖSTERİLEN İLGİ MUTLULUK VERİCİ’

İkinci doz aşısını yaptırmak için hastaneye gelen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Serkan Sancar, hastanenin kalabalık olduğunu belirterek, aşıya gösterilen ilginin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Üniversitelerin açılmasını istediğini belirten Sancar, ‘Uzaktan eğitimin verimsiz olduğunu düşünüyorum. Yüz yüze eğitimin en iyi aracı da aşı olup, toplumsal bağışıklığı sağlamak. Umarım halkımız aşıya önem verir, toplumsal bağışıklığa katkıda bulunur.’ diye konuştu.

Bu yiyecekleri sürekli yiyen erkekler riskte! Ölümcül hastalık görülme olasılığını... Haberi Görüntüle

‘HASTALIĞIN ÇARESİ AŞI’

Üniversite öğrencisi Batuhan Ersoy da ilk doz aşısını daha önce olduğunu, bugün ikinci doz aşısını olmak için geldiğini belirtti.

Kararsız kalan vatandaşlara seslenen Ersoy, hastalığın çaresi aşıyken herkesin bir an önce aşısını yaptırması gerektiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading